A mobil zászlórúd 5 legnagyobb előnye

A zászlórudak között a mobil zászlórúd kétségkívül előkelő helyet foglal el. Mivel nincs szükség telepítésére, így könnyedén mobilizálható az, ami akár a cég költözése esetén is számos előnnyel jár. A speciális gyártási technológiával előállított alumínium és üvegszálas zászlórudak minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek a cégek körében. Egyre többen meglátják a bennük rejlő marketing lehetőségeket, ráadásul a céges image is a kívántak szerint alakítható a megfelelő eszközök alkalmazásával. Cikkünkben a Polikov zászló bolt segítségével annak igyekszünk utánajárni, hogy miért éri meg a mobil zászlórudak mellett letenni a voksot.

1. A mobil zászlórúd rugalmasan felhasználható

mobil zászlórúd

A hagyományos, fixen rögzíthető zászlórudak kiválóan alkalmasak az üzletek, cégek jelenlétének hirdetésére. A nagy méretű felületeket már messziről jól lehet látni, és az utca emberében rögzülnek azok, ezzel potenciális vásárlókként tekinthetünk rájuk. De mi a helyzet akkor, ha a cég költözik? Hogyan viheti magával a zászlórudakat? A mobil zászlórúd remek választásnak bizonyul e szempontból, de kiállításokra, rendezvényekre, termékbemutatókra is gond nélkül el lehet vinni az eszközt. Ez utóbbi helyszíneken elmaradhatatlanok a megfelelő mérettel rendelkező zászlórudak. Egy hatalmas alapterületen rendezett kiállítás, vásár kapcsán például kitűnő szolgálatot tesz a mobil zászlórúd, ugyanis mivel messziről látható, így megkönnyíti a tájékozódást és a stand megtalálását.

2. A mobil zászlórúd egyszerűen alkalmazható

Míg a fixen rögzülő zászlórúd praktikus és biztonságos elhelyezéséhez akár szakemberre is szükség lehet, addig a mobil zászlórúd esetében ez nem fordul elő. Az egyszerűen használható eszköz bárhová elvihető, szolgálva ezzel a marketing célok minél szélesebb körű megvalósulását. A Polikov Kft. információi szerint az ilyen zászlórudak egyértelműen alkalmasak arra, hogy növeljék a forgalmat és megemeljék azok számát, akik kifejezetten az érintett cég termékei, szolgáltatásai iránt érdeklődnek.

3. Időtálló minőség

Az időjárás viszontagságainak nem igazán ellenálló fa zászlótartók ideje rég lejárt. Napjainkban az alumínium és üvegszálas típusok kifejezetten úgy kerültek kialakításra, hogy szabadtéri felhasználás esetén kiválóan ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Akár ideiglenes telepítés is megoldható, így a mobil zászlótartó a későbbiekben gond nélkül elvihető más helyszínre.

4. Nagy méretű reklámfelület

mobil zászlótartóA zászlórudak elvitathatatlan előnye a marketingben betöltött szerep. A szokásos, és valljuk be, sokszor unalmas kültéri reklámfelületeket gyakran észre sem vesszük az utcán járva. Más a helyzet azonban egy mozgásban levő zászlóval, vagy a magasan elhelyezkedő, már messziről jól látható zászlótartóval. Akár 12 méteres magasságú típusok is elérhetőek, melyek a közeli autóútról is észrevehetőek. A nagyvárosok peremén sorakozó cégek, gyárak esetében gyakran találkozni ilyen méretes zászlórudakkal, de a némileg kisebbek is megtalálhatóak a nagy üzletláncok tagjainak esetében. A magasságot minden esetben az egyéni igényeknek megfelelően érdemes megválasztani, s ebben a környék, a láthatóság, vagy az üzletméret is szerepet játszhatnak. Mivel a kihelyezett zászló folyamatosan jelen van, így még azokban is rögzül a márkajelzés vagy a cégnév, akik korábban talán nem érdeklődtek iránta. Amint azonban változnak a fogyasztói szokások, úgy azonnal az érintett helyszínre fognak asszociálni, ezzel növelve a vásárlók, ügyfelek körét.

5. Erő és stabilitás

A zászlórudak, azok számától függetlenül erőt sugároznak, és rajtuk keresztül az utca emberében automatikusan az az érzés születhet, hogy egy stabil, megbízható márkával van dolga. A céges image építésének szolgálatában remek választásnak bizonyulnak a minőségi zászlórudak, melyek akár mobil verzióban is elérhetőek ma már. A piaci versenyben előkelő helyet megcélozva ez is egyfajta megoldás lehet akár a hétköznapokban, akár rendezvények alkalmával.

Polikov Kft. Budapest, erdő utca 27, 1174 (30) 686 4967