Miért vettem mágnessel felrakható faliképet?

A fém faliképek modern, egyszerű, teljességgel igényre szabható formája az otthonod dekorálásának. Ez egy fémlemezre nyomtatott falikép, lényegében poszter, azonban az anyaga nem az ódivatú és lejárt papír – a tiszta fémlemezre illesztik az általad, a portfólióból kiválasztott mintát, képet, dizájnt – a lehetőségek szinte korlátlanok.A fém képekkel kímélheted a környezeted, hiszen gyártásuk nem igényel annyi papír és faanyagot, mint a hagyományos faliképek illetve poszterek. Itt nézhetsz faliképeket.

A fém faliképek előnyei

Ezekkel a fém faliképekkel ötletesen és szabadon dekorálhatod otthonodat, hiszen felszerelésük roppant egyszerű és egyáltalán nem időigényes. A művelet nem igényel semmiféle különleges felszerelést, sem fúrást-faragást, csupán a csomagban található mágneses rögzítőt kell a falra helyezned, amire azután a kép kerül. Mivel a rögzítő is öntapadós hátlappal rendelkezik, nem hagy semmiféle kellemetlen nyomot vagy lyukat maga után, ha esetleg át szeretnéd rendezni a kép kompozíciódat, vagy máshova szeretnéd tenni az adott képet. Ez a fajta szabadság a hagyományos ragasztós vagy szöges képekkel elképzelhetetlen Ha már ha unod a lyukas és kopott tapétát, válassz fém faliképet!

Egyedi képek egyedi szobákba

Ezen képek nagy része manufakturális eljárásokkal készül, így minden egyes darab egyedi értéket képvisel. A portfóliókban számtalan dizájn és alkotás közül válogathatunk, hogy biztosan megtaláljuk a személyiségünket leginkább kifejező darabot. Minden egyes faliképet tehetséges grafikusok, festők, művészek vagy akár laikusok készítettek (igen, te magad is beküldheted az alkotásod!), így mi a lehető legkiválóbb minőségű képet kaphatjuk.

A faliképek mérete

A képeket három méretben rendelhetjük meg, így még változatosabbá téve az összképet. Sőt! Több, hasonló mintájú, méretben különböző kép vegyítésével érdekes kompozíciókat hozhatunk létre. Ugyanígy, egy egész gyűjteményt is létrehozhatunk.

A képeket

  • M-es,
  • L-es,
  • és XL-es méretben rendelhetjük meg,
  • illetve rendelhetünk különleges, többrészes, mozaik képeket is.

Ezek a mozaik képek képkockányi felosztásban rendelhetőek, úgymint: 1×5-ös, 2×3-as, 2×4-es , 3×3-as és 4×4-es, részekből álló képek.

Amiben verhetetlen: a tartósság

A képek fém felülete biztosítja, hogy a színek és formák élessége és telítettsége mérföldekkel jobb, mint a hagyományos posztereké, nem beszélve a tartósságról. A fém faliképed nem fogja tönkretenni a por, nem fog lekopni róla a festék az idő múlásával, és nem fogja kiszívni a napfény. Ezek a termékek prémium minőségűek, a gyártók pedig ügyelnek arra, hogy ezt a minőséget tartsák is a termékek, hogy minél hosszabb ideig szolgálhassanak minket, és díszíthessék életterünket.

Milyen képek vannak?

A portfólióban válogathatsz stílus szerint, dekorálandó szoba szerint, vagy akár speciálisan az általad kedvelt alkotók munkáik között is böngészhetsz. Népszerűek a csendélet típusú képek, a pop-art képek, illetve a különböző filmek és videó játékok témái alapján készült munkák. A kivételesen játék őrült vásárlók számára külön kategória biztosítja a tökéletes darab megtalálását.

 

Mindenképp fontos, hogy otthonunk, vagy akár munkahelyünk a saját egyéniségünket és belső világunkat tükrözze, így minden élettérben otthonosan mozoghatunk és örömmel végezzük a mindennapi feladatainkat. Az otthonos berendezés harmonizálja lelkünket, és a megfelelő lelkiállapotba húz minket. A hálószobába válasszunk nyugtató, meleg tónusú, letisztult képeket, amik segítenek a pihenésben, míg a nappaliba választhatunk inkább pezsdítő, energizáló, színesebb képeket.