NON-STOP kereskedés devizakereskedelem és differencia-kontraktusok
Ingyenes oktatás Ingyenes tanfolyam
Online ügyfélszolgálat zalavaribence@citromail.hu

▷IQ Option vélemények, tapasztalatok és gyakori kérdések

Saját IQ Option vélemények

Ez a bróker az, amit nyugodt szívvel ajánlhatok mind teljesen kezdőknek, mind pedig haladó tradereknek. Miért lehetséges ez? Kezdők számára ingyenes demószámla áll rendelkezésre 1000$ “eljátszható” egységgel, tapasztalt kereskedők számára pedig rengeteg elérhető eszköz áll rendelkezésre szabadon választható téttel. Az alább megvizsgálok néhány gyakori kérdést, ami az IQ Optionnel kapcsolatban szokott felmerülni.

iq option vélemények

Elérhető az IQ option magyarul?

Gyakran találkozom ezzel a kérdéssel. Jelenleg nem elérhető magyar nyelven az IQ OPTION felülete, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem üzletelhetsz sikeresen. A saját tervezésű és programozású kereskedési platform olyannyira letisztult, világos és átlátható, hogy az oktatóvideó megtekintése után egyből minden kristálytiszta lesz. (Az oktatóvideó a BinárisMentor Akadémián érhető el, amit ingyenes regisztráció után, bináris opciós kereskedés tanfolyamon tekinthetsz meg.) Akkor sem kell csüggedned, ha nem az angol az első nyelved, ugyanis az IQ Option még tizenegy másik nyelven is elérhetővé tette oldalát (spanyol, indonéz, német, francia, svéd, kínai, portugál, olasz, koreai, orosz, török)

IQ Option gyakori kérdések és a válaszok

iq option gyakori kérdések

  • Megbízható bróker az IQ Option?

Az alábbi lajstromra pillantva nem nehéz megállapítani, hogy ez a komoly tradíciókkal rendelkező brókercég nagyon komolyan veszi a munkáját és a folyamatos fejlesztések eredményeképp jutott el oda, ahol ma tart.

IQ option díjak

  • Nincs veszélyben a feltöltött pénzem?

Az IQ Option Europe Ltd. működését a CySEC ellenőrzi. Ez a legnagyobb, brókerek tevékenységét monitorozó cég, melyről itt olvashatsz egy magyar nyelvű cikket, ami bemutatja a CySEC szabályozást. Minden komoly, biztonságos brókercég aláveti magát az ellenőrző bizottság vizsgálatának. Ezen kívül szigorú EU szabályok is vonatkoznak a bináris opciós kereskedelem folytatására.

  • Kik használják az IQ OPTION brókert?

Világszerte több, mint tizennégy millióan, tehát közel másfélszer Magyarország teljes lakossága. Ez a szám már önmagában magáért beszél, de ha figyelembe vesszük, hogy az Egyesült Királyság legnépszerűbb bináris opciós brókere, akkor már minden kétséget kizáróan kijelenthetjük ennek a cégnek a profizmusát, hozzáértését és biztonságosságát. Magyarországon is rendkívül népszerű ez a bróker, ami nagyban köszönhető a hazai piac legmeghatározóbb oldalának, a BinárisMentor.com weblapnak, ahol természetesen IQ Option tippek, vélemények és teszt is megtalálható.

Kik használják az IQ OPTIONt

Mitől különleges az IQ Option platform?

IQ Option platform testreszabásA kezelési felület tulajdonságait illetően elérkeztünk az elemzett online bróker egyik sarokpontjához, erősségéhez, ékkövéhez. Ez ugyanis egy teljesen egyedi fejlesztésű kereskedési felület, amit kedved szerint szabhatsz testre beleértve a színeket, a vonalakat és a megjelenő feliratokat. Ezen a saját ízlés szerint kialakított oldalon tudod kereskedéseidet bonyolítani. Ez a trade típus pedig a klasszikus, a bináris opciós kereskedés elemi funkciója a PUT/CALL, azaz FEL/LE fogadások kötésére alkalmas. El kell ismerni, nem vitték túlzásba a lehetőségeket, de az IQ Option erre trade-re fókuszál – tegyük hozzá nagyon jól.

A kereskedés – IQ Option tapasztalatok

Mivel az IQ Optionnél – egyedülálló módon – lehetőség van mindössze 10 dolláros kezdőtőkével számlát nyitni, nem szükséges a többi brókernél szokásos százezer forint körüli összeg befizetése. Sőt, a téteket illetően is kiemelkedik társai közül, hiszen már 1$-os fogadásokat is lehet kötni, így lassan, de biztosan lehet előrehaladni. Ez az egész struktúra már csak azért is lehet rendkívül szokatlan, mert általánosságban elmondható, hogy 10 dollár az az összeg, amivel egy pozíciót meg lehet nyitni. Többek között emiatt is szimpatizálnak ilyen sokan az IQ Optionnel, hogy valami egyedit, valami különlegeset nyújt.

FOGADÁSKÖTÉS MÁR 1 DOLLÁRTÓL – SZÁMLANYITÁS MÁR 10 DOLLÁRTÓL – 24/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT – INGYENES DEMÓSZÁMLA

iq option stratégiák

Összefoglalva az eddigieket, a képen szereplő adatok nagyszerűen bemutatják a bróker kimagasló előnyeit.

Hogy történik az IQ Option kifizetés?

Az egyik legfontosabb kérdés valóban az, hogy milyen módon juthatsz hozzá a megkeresett pénzedhez. Az IQ Option ebben is egyedülállót mutat, hiszen mindennemű plusz és terhelő költségtől mentesen írja jóvá mind a befizetés, mind a kifizetés összegét. Teszi mindezt egy munkanapon belül! És ha még valamivel meg lehet fejelni az eddigieket, most pillants rá a befizetési lehetőségekre: Poli Payments, WebMoney, Neteller, CashU, Skrill, MasterCard, Visa, Hitelkártya, Banki átutalás.

iq option kifizetés

Mit tud az IQ Option demo verzió?

Így nevezik a bróker ingyenes, 1000 dollárral feltöltött “játékszámlájiq option demo számlaát”. Ezzel ugyanis következmények nélkül próbálhatod ki a kereskedés valós formáját. Fontos tudni, hogy a demószámla használatakor is pontosan ugyanazt a felületet és helyzetet kapod, mint amikor élesben, valódi pénzzel kereskedsz. Az IQ Option ezt a lehetőséget mindenki számára megadja, mégis a kezdőknek érdemes ezzel a lehetőséggel élniük, hiszen itt kipróbálhatják a tanult szisztémákat, stratégiákat. Ehhez a számlához csupán a regisztrációt szükséges elvégezni és máris miénk a demószámla ezer dolláros egyenleggel. Kattints és máris a tiéd 1000 dollár.

IQ Option demo számla kipróbálása

IQ Option stratégia már mobilon is!

Nemcsak a Google Play alkalmazásai között, hanem Appsotre-ban is megtalálod az IQ Option alkalmazását.

iq option stratégia mobilon

Összegzés

iq option recommended

Tapasztalataim szerint a bináris opciós piacon jelenleg a legjobb kondíciókat az IQ Option nyújtja. Mindent összevetve az alábbiakat emelném ki, mint előny más brókerekkel szemben.

  1. Ingyenes számlanyitás
  2. Demószámla 1000$-os egyenleggel
  3. Fogadások már 1$-tól

 

Kipróbálom